Formatia Postmeridian din Ploiesti
Updated on februarie 8, 2015 in Formatii de nunta
0 on februarie 8, 2015

Formatia Postmeridian din Ploiesti va este alături la toate evenimentele importante, asigurand bună-dispozitie si veselie petrecerii dumneavoastră. De la nunti si botezuri pana la aniversari, petreceri de firmă sau petreceri tematice ( Craciun, Revelion, Ziua Indrăgostitilor, etc.), formatia de nunta Postmeridian reuseste de fiecare dată să creeze o atmosferă festivă în primul rand prin muzica variată si de bună calitate, echipamentele profesionale de sonorizare si lumini, si, nu în ultimul rând, prin profesionalism si experienta vastă acumulată de-a lungul numerosilor ani de activitate în domeniul muzical.

Având în componentă solisti si instrumentisti experimentati ce abordează un repertoriu bogat, formatia Postmeridian reuseste să multumească o paletă largă de preferinte, abordând cu profesionalism muzica usoară, atât internatională, cât si românească, evergreen-uri, caffe-concert, dar si muzică populară din toate regiunile folclorice ale tării si muzică de petrecere.
Formatia Postmeridian vă garantează o petrecere reusită care să vă transforme un eveniment important din viata dumneavoastră într-unul de neuitat.
Website:  www.postmeridian.ro
Telefon: 0722.224.328

  • Liked by
Reply