Formatia Fantastic


Muzica pentru evenimente memorabile


Formatia Fantastic a captat publicul inca din anul 2005 cand a fost infiintata, ajungand acum sa fie cunoscuta in toata tara si mai ales in Bucuresti, Ploiesti si Buzau.

Suntem încântați să vă oferim o gamă completă de servicii de divertisment și organizare de evenimente, care să vă aducă satisfacție. Punem la dispoziție o cabina foto, sistem de sunet și lumini, decor și multe altele, pentru a transforma evenimentul dumneavoastră într-o experiență deosebită și memorabilă. Avem capacitatea de a personaliza cerințele dumneavoastră, astfel încât să se potrivească cu bugetul și nevoile dumneavoastră. 

Atunci când alegeți serviciile noastre pentru evenimentul dumneavoastră, veți beneficia de o experiență unică și profesionistă. Echipa noastră de experți în organizarea evenimentelor vă va ghida în selectarea celor mai bune servicii și opțiuni, pentru a satisface pe deplin nevoile dumneavoastră. Suntem aici pentru a transforma evenimentul dumneavoastră într-unul de neuitat. 

Un aspect esențial al serviciilor noastre este concentrarea asupra detaliilor. Fiecare eveniment este unic și trebuie să fie impecabil în fiecare aspect. Prin urmare, ne asigurăm că toate elementele evenimentului dumneavoastră sunt planificate și organizate până în cel mai mic detaliu. Suntem foarte atenți la cerințele dumneavoastră și ne asigurăm că acestea sunt satisfăcute în mod corespunzător.

Dacă sunteți în căutarea unei formații muzicale de top pentru evenimentul dumneavoastră din București, Ploiești sau Buzău, Formatia Fantastic este alegerea ideală pentru dumneavoastră. Suntem specializați în organizarea de evenimente și divertisment și suntem pregătiți să vă ajutăm să transformați evenimentul dumneavoastră într-o experiență de neuitat. Nu ezitați să ne contactați astăzi pentru a discuta mai în detaliu despre nevoile dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată. Suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii și pentru a asigura succesul garantat al evenimentului dumneavoastră! 


Nunta ta la cel mai inalt nivel!ECHIPAMENTE:


Sonorizare RCF de ultima generatie .

Mixer digital MIDAS M32R.

Microfoane SHURE.

Orga: Korg Pa5x, Acordeon Digital Sound, Vioara- Zeta.

Schela lumini: parled, movinghead, fum greu.